perjantai 16. lokakuuta 2015

Milloin levätään?

Heippa!

Olen alkanut tasaiseen tahtiin vierottautua puhelimesta. Tuntuu hieman vaikealta saada kirjoitettua tänne, enkä oikein tiedä edes miksi. Kokoajan on niin kiire jokaiseen paikkaan, eikä muka kerkeä. Tuntuu myös jollain tavalla velvollisuudelta. En tiedä. Selittelyt sikseen ja asiaan. 

Ensimmäinen viikko meni silmänräpäyksessä. Meillä oli oma ihana 2-hengen huone Wake up hostellissa. Löytyi siistit ja viihtyisät yleiset tilat, mukavia ihmisiä. Hostellin yhteydessä varteenotettava ja edullinen Sidebar. Viini 5$ oli vain yhden hissimatkan päässä. 


Sitten asiat alkoivat hieman muuttua. Vaihdoimme toiseen hostelliin, joka oli huomattavasti edullisempi. Kahden hengen siisti huone vaihtui kymmenen hengen.....noh sanotaanko vaikka että läävään. Ero on suuri. Toisena yönä yksi känniläinen aiheutti välikohtauksen, jonka takia koko huone oli hereillä noin klo 4 aamulla. 

Keskiviikkona heräsimme kukonlaulun aikaan ja hyppäsimme pienen bussin kyytiin, joka lähti ajamaan pois kaupungista. Alle parin tunnin päästä keskustasta saavuimme meidän päivän kohteeseen: Blue mountains. Päivä oli upea ja uuvuttava, käveltiin erilaisia maisemareittejä ja välillä taas hypättiin bussin kyytiin. 15km kävelyä ja miljoona porrasta myöhemmin:






Kuvat eivät anna oikeutta, paikka oli aivan upea. 


Meillä oli muuten jo työpaikka puoliksi hollilla kun olimme Bangkokissa. Se varmistui tällä viikolla, ja tänään aamulla aloitin työt. Ihanalla Mosmanin alueella sijaitseva ns terveyskahvila ja me siellä kokkeina! Virallinen nimi taitaa olla "prep chef" eli ei tehdä tilausruokia, mutta kaikkea muuta kylläkin. Salli aloittaa maanantaina samassa paikassa. 

Tänään tein salaatteja, kastikkeita, keksejä (terveellisiä... ;D) ja kaikkea mahdollista. Työympäristö oli kiireinen, mutta kaikki olivat mukavia ja työ hauskaa.

Tässä kuva matkalta töihin


Nyt nukkumaan! 


2 kommenttia:

  1. Kiva teksti ja aika komea vuori!
    Ps. sä voit säätää tän sivun leveyttä hallintapaneelista niin ettei kuvat mene tuon esittelyteksin päälle ja kuvista saa myös isompia sillä tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuori oli kyllä komea! Ja kiitos! Kaikki mitä sanoit kuulosti kovin tekniseltä, tarvitsen jonkun pitämään kädestä kyllä..

      Poista